Июнь 2024 — СПКБО

Stanislav 24 июня 2024

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

на виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів»

Показник

Опис

Номер закупівлі

UA-2024-06-21-007018-a

Предмет закупівлі

98370000-7 Поховальні та супутні послуги (Виготовлення та встановлення надгробків на могилах військовослужбовців Збройних Сил України, а також інших військових формувань та правоохоронних органів або осіб з їх числа, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України)

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі

Відповідно до статей 29, 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про поховання та похоронну справу», Порядку утримання кладовищ та інших місць поховань, затвердженого наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 19 листопада 2003 року № 193, з метою гідного вшанування та увічнення у м. Одесі пам’яті всіх військовослужбовців, померлих (загиблих) внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України, координації громадськості та заходів із забезпечення увічнення пам’яті загиблих військовослужбовців виникла необхідність у закупівлі зазначених послуг.

Технічні та якісні характеристики визначені у відповідності Рішення Виконавчого комітету Одеської міської Ради

Очікувана вартість та/або розмір бюджетного призначення

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена у відповідності до вимог Наказ Мінекономіки "Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі" від 18.02.2020 № 275 та на підставі отриманих комерційних пропозицій, та встановлена у розмірі 325000,00 грн.

Stanislav 24 июня 2024

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

на виконання підпункту 3 пункту 3 постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів»

Показник

Опис

Номер закупівлі

UA-2024-06-24-005027-a

Предмет закупівлі

Кремаційна піч у захисному кожусі (код ДК 021:2015 42350000-4 Кремаційні печі)

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі

Назва предмета закупівлі

Кремаційна піч у захисному кожусі

Код ДК 021:2015

42350000-4 Кремаційні печі

Назва товару / послуги номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару / послуги, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі

Кремаційна піч у захисному кожусі, код ДК 021:2015 42350000-4 Кремаційні печі

Кількість поставки товару / Обсяг надання послуг / Обсяг виконання робіт

1 шт

Місце поставки товару / надання послуг / виконання робіт

65000, Україна, Одеська область, м. Одеса, проспект Академіка Глушка, 33 (крематорій)

Строк поставки товару / надання послуг / виконання робіт

до 31 жовтня 2024 року включно

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі з огляду на специфіку предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації (у разі потреби – планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість поставки товару відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.

В місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз "або еквівалент".

В місцях, де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». Таким чином, вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника.

Очікувана вартість та/або розмір бюджетного призначення

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості послуг методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275.

Відповідно до Методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі для визначення очікуваної вартості Закупівлі уповноваженою особою проаналізовано загальнодоступну інформацію щодо цін та асортименту товарів, яка міститься у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та / або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торговельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель «Prozorro»), що дозволило визначити виробників, які можуть поставити необхідний товар та направлено запит двом контрагентам задля отримання комерційних пропозицій.

Найнижча вартість товару становить 10 980 000,00 грн.

Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 10 980 000,00 грн. (десять мільйонів дев’ятсот вісімдесят тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

Заступник директора Ганна МЕЛЬНІК

Stanislav 12 июня 2024

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

на виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів»

Показник

Опис

Номер закупівлі

UA-2024-06-10-005147-a

Предмет закупівлі

09130000-9 Нафта і дистиляти, Єдиний закупівельний словник ДК 021:2015 (Нафта і дистиляти)

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі

З метою ефективного та раціонального використання коштів та у зв’язку з необхідністю забезпечення транспортних засобів підприємства прийнято рішення про закупівлю дизельного палива

Технічні та якісні характеристики визначені у відповідності до ДСТУ 7687-2015 та/або Технічний регламент щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 року № 927

Очікувана вартість та/або розмір бюджетного призначення

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена у відповідності до вимог Наказ Мінекономіки "Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі" від 18.02.2020 № 275 та на підставі отриманих комерційних пропозицій, та встановлена у розмірі 355430,00 грн.

Механік Гежи С.Ф.